Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Özellikle duyarlı ve altın materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması katkısızlanabilir.

Cepheıcı ve dokunaklılık nispetı faziletli hammaddelerin “radyoaktif maddeler kabilinden” işlemlendiği tesislerde taksimmleri ayırmak bâtınin yangın bapları kullanılır.

Kapının güzel duyu dokuması ve dilek edilen aksesuarların tasarrufı bedelı doğruca olarak etkilemektedir.

Görmüş olacaksınız ki bu mertebe koca kaliteli yangın kapılarını en yaraşıklı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 küme hareketsiz kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek taşımalık avantajları esenlamaktadır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde hadise yangın kapısı yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Bunun midein bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Kapı rabıtlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına menşe evet.

Gerek bayilerimiz gerekse elden global satış olarak zirda mahal meydan illere bakım vermekteyiz.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının sıkı sıkıya kapanmasını esenlamaktır.

Montaj sürecinde yol olarak tüm kurallara makul şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın bapsı, hariçarı hakikat açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page