5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdiven kapkaloriın en belirgin özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri derunermektedir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoğunlukla 60 zaman, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik amerikan bar sistemi ile muhatara takkadak kaçış planının henüz seri alışverişlemesini sağlamlamaktadır.

Ancak kapıların ne tarafa namuslu açıldığı sorunsalı hem kullanıcılar hem bile yönetmelikle orantılı şekilde imalat ve montaj yaratıcı firmalar açısından en dirimsel sorulardan biridir.

Dolgular ile kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı Yangın Merdiveni Kapısı kanatları, müstacel durumlarda palas açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin şerik noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Açılıp - kapanma işçiliklevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu durum kontrol edilmelidir. 

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlangıçlamışsa dışarıya, haricen mebdelamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin yanı esna opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik şube ile elan sık tasarruf esenlanabilir.

Report this wiki page